Looking For Anything Specific?

Εργασιακό Νομοσχέδιο : Εργασιακό νομοσχέδιο - Βουλή: Την απόσυρσή του ζητεί ... - Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε χθες στη βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το εργασιακό νομοσχέδιο.

Εργασιακό Νομοσχέδιο : Εργασιακό νομοσχέδιο - Βουλή: Την απόσυρσή του ζητεί ... - Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε χθες στη βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το εργασιακό νομοσχέδιο.. Το νομοσχέδιο έγινε δεκτό επί της αρχής, επί τον άρθρων και στο σύνολό του κατά πλειοψηφία. .νέο εργασιακό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη βουλή ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων, τόσο το νομοσχέδιο αυξάνει το κόστος για τις μη νόμιμες υπερωρίες, η αμοιβή των οποίων ορίζεται στο. H τριήμερη συζήτηση στη βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας εξελίσσεται σε κυκλική. «η νδ ψήφισε μόνη της την καταστροφή της ζωής των. Τα ωράρια, οι υπερωρίες, η ψηφιακή κάρτα, οι άδειες, οι απεργίες και οι απολύσεις.

Το εργασιακό νομοσχέδιο ψηφίζεται σήμερα στη βουλή και παρά της αντιδράσεις της αντιπολίτευσης δεν θα καταψηφίσουν όλα τα κόμματά της, όλα τα άρθρα του νομοσχεδίου. Ξεκίνησε για δεύτερη ημέρα η συζήτηση του εργασιακού νομοσχεδίου. H τριήμερη συζήτηση στη βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας εξελίσσεται σε κυκλική. Σας καλώ να ψηφίσετε το νομοσχέδιο ώστε να αποκτήσει η χώρα μας ένα σύγχρονο εργασιακό πλαίσιο. Συγκέντρωση στην πλατεία κλαυθμώνος ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Εργασιακό νομοσχέδιο: Τι αλλάζει για απεργίες, απολύσεις ...
Εργασιακό νομοσχέδιο: Τι αλλάζει για απεργίες, απολύσεις ... from cdn.cnngreece.gr
24ωρη απεργία και συλλαλητήριο την μέρα ψήφισης. Νόμος του κράτους έγινε πια το εργασιακό νομοσχέδιο, το οποίο ύστερα από μια έντονη αντιπαράθεση στη βουλή, ψηφίστηκε με 158 «ναι». Το νομοσχέδιο έγινε δεκτό επί της αρχής, επί τον άρθρων και στο σύνολό του κατά πλειοψηφία. «προστασία αλλά όχι ασυδοσία στον συνδικαλισμό!» Συγκέντρωση στην πλατεία κλαυθμώνος ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Η ψηφιακή κάρτα εργασίας στη μάχη κατά της αδήλωτης και υποδηλωμένης εργασίας. Το νέο νομοσχέδιο θεσπίζει για πρώτη φορά άδεια πατρότητας 14 ημερών με αποδοχές. Το εργασιακό νομοσχέδιο ψηφίζεται σήμερα στη βουλή και παρά της αντιδράσεις της αντιπολίτευσης δεν θα καταψηφίσουν όλα τα κόμματά της, όλα τα άρθρα του νομοσχεδίου.

Εγκρίθηκε από την ολομέλεια της βουλής το εργασιακό νομοσχέδιο με την πλειοψηφία των άρθρων να συγκεντρώνει την ευρύτερη στήριξη των πτερύγων του κοινοβουλίου.

Το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στα εργασιακά που προωθεί η κυβέρνηση αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα, στη βουλή. Σε απεργιακό κλοιό η χώρα ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Σας καλώ να ψηφίσετε το νομοσχέδιο ώστε να αποκτήσει η χώρα μας ένα σύγχρονο εργασιακό πλαίσιο. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «βαθιά αναπτυξιακό» και πρόσθεσε: «επιτρέπει την εργασία να παρακολουθεί την οικονομία, αυξάνει την παραγωγικότητα. Τα ωράρια, οι υπερωρίες, η ψηφιακή κάρτα, οι άδειες, οι απεργίες και οι απολύσεις. Το εργασιακό νομοσχέδιο, που αναμένεται να ψηφιστεί το βράδυ της τετάρτης, εισάγει νέες ρυθμίσεις για το μείζον κοινωνικό πρόβλημα της ηθικής παρενόχλησης (mobbing). .νέο εργασιακό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη βουλή ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων, τόσο το νομοσχέδιο αυξάνει το κόστος για τις μη νόμιμες υπερωρίες, η αμοιβή των οποίων ορίζεται στο. Οι επιθέσεις στην πλειονότητά τους είναι προσωπικές, είναι δολοφονία χαρακτήρος, είναι επιθέσεις οι οποίες δεν. «προστασία αλλά όχι ασυδοσία στον συνδικαλισμό!» Νόμος του κράτους έγινε πια το εργασιακό νομοσχέδιο, το οποίο ύστερα από μια έντονη αντιπαράθεση στη βουλή, ψηφίστηκε με 158 «ναι». Με τις 158 ψήφους της νδ πέρασε πριν από λίγο στη βουλή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. «το εργασιακό νομοσχέδιο μεροληπτεί υπέρ των ισχυρών».

24ωρη απεργία και συλλαλητήριο την μέρα ψήφισης. 1) η ψηφιακή κάρτα εργασίας. Το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στα εργασιακά που προωθεί η κυβέρνηση αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα, στη βουλή. Η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο, μαύρο για το εργασιακό νομοσχέδιο. Η απάντηση του υπουργού εργασίας στην ανακοίνωση του συριζα.

Εργασιακό νομοσχέδιο: Κατατέθηκε στη Βουλή - Τι αλλάζει ...
Εργασιακό νομοσχέδιο: Κατατέθηκε στη Βουλή - Τι αλλάζει ... from www.moneyreview.gr
Πυρά κατά της κυβέρνησης για το εργασιακό νομοσχέδιο από την επικεφαλής του κινήματος αλλαγής, κατά την επίσκεψή της στην εαβ. 1) η ψηφιακή κάρτα εργασίας. 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο την μέρα ψήφισης. «η νδ ψήφισε μόνη της την καταστροφή της ζωής των. H τριήμερη συζήτηση στη βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας εξελίσσεται σε κυκλική. Το νέο νομοσχέδιο θεσπίζει για πρώτη φορά άδεια πατρότητας 14 ημερών με αποδοχές. Σας καλώ να ψηφίσετε το νομοσχέδιο ώστε να αποκτήσει η χώρα μας ένα σύγχρονο εργασιακό πλαίσιο. Τα ωράρια, οι υπερωρίες, η ψηφιακή κάρτα, οι άδειες, οι απεργίες και οι απολύσεις.

Κοινοβουλευτική «προθέρμανση» για τη μεγάλη μάχη της τετάρτης κοινοβουλευτικές ημέρες συζήτησης προϋπολογισμού θυμίζει η βουλή, καθώς συζητείται το.

Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε χθες στη βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το εργασιακό νομοσχέδιο. Η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο, μαύρο για το εργασιακό νομοσχέδιο. Το νομοσχέδιο περιέχει τουλάχιστον είκοσι μέτρα που σύμφωνα με την κυβέρνηση οδηγούν στην προστασία της εργασίας. Η ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου που συζητείται στη βουλή, θα ολοκληρώσει μια εκκρεμότητα στρατηγικής σημασίας για την κυβέρνηση και τα ταξικά συμφέροντα που εξυπηρετεί. Το εργασιακό νομοσχέδιο ψηφίζεται σήμερα στη βουλή και παρά της αντιδράσεις της αντιπολίτευσης δεν θα καταψηφίσουν όλα τα κόμματά της, όλα τα άρθρα του νομοσχεδίου. «το εργασιακό νομοσχέδιο μεροληπτεί υπέρ των ισχυρών». Πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο εργασιακό νομοσχέδιο προωθεί και προσαρμογή ημερήσιου ωραρίου, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης και του εργαζόμενου σαρωτικές αλλαγές φέρνει το. «επιτρέπει την εργασία να παρακολουθεί την οικονομία, αυξάνει την παραγωγικότητα. Κοινοβουλευτική «προθέρμανση» για τη μεγάλη μάχη της τετάρτης κοινοβουλευτικές ημέρες συζήτησης προϋπολογισμού θυμίζει η βουλή, καθώς συζητείται το. Εγκρίθηκε από την ολομέλεια της βουλής το εργασιακό νομοσχέδιο με την πλειοψηφία των άρθρων να συγκεντρώνει την ευρύτερη στήριξη των πτερύγων του κοινοβουλίου. Το νομοσχέδιο έγινε δεκτό επί της αρχής, επί τον άρθρων και στο σύνολό του κατά πλειοψηφία. «εδώ και 2,5 μήνες το νομοσχέδιο είναι ψηλά στη δημοσιότητα. Είναι λογικό να μην είναι ικανοποιημένοι με όλα.

Τα ωράρια, οι υπερωρίες, η ψηφιακή κάρτα, οι άδειες, οι απεργίες και οι απολύσεις. Νόμος του κράτους έγινε πια το εργασιακό νομοσχέδιο, το οποίο ύστερα από μια έντονη αντιπαράθεση στη βουλή, ψηφίστηκε με 158 «ναι». Το νομοσχέδιο έγινε δεκτό επί της αρχής, επί τον άρθρων και στο σύνολό του κατά πλειοψηφία. Ξεκίνησε για δεύτερη ημέρα η συζήτηση του εργασιακού νομοσχεδίου. Απεργιακές συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια πραγματοποιούνται σήμερα σε αθήνα και θεσσαλονίκη.

Υπερψηφίστηκε το εργασιακό νομοσχέδιο | Debater
Υπερψηφίστηκε το εργασιακό νομοσχέδιο | Debater from debater.gr
Το νομοσχέδιο περιέχει τουλάχιστον είκοσι μέτρα που σύμφωνα με την κυβέρνηση οδηγούν στην προστασία της εργασίας. Η ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου που συζητείται στη βουλή, θα ολοκληρώσει μια εκκρεμότητα στρατηγικής σημασίας για την κυβέρνηση και τα ταξικά συμφέροντα που εξυπηρετεί. «επιτρέπει την εργασία να παρακολουθεί την οικονομία, αυξάνει την παραγωγικότητα. «εδώ και 2,5 μήνες το νομοσχέδιο είναι ψηλά στη δημοσιότητα. Είναι λογικό να μην είναι ικανοποιημένοι με όλα. Με τις 158 ψήφους της νδ πέρασε πριν από λίγο στη βουλή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «βαθιά αναπτυξιακό» και πρόσθεσε: Πυρά κατά της κυβέρνησης για το εργασιακό νομοσχέδιο από την επικεφαλής του κινήματος αλλαγής, κατά την επίσκεψή της στην εαβ.

Το νομοσχέδιο έγινε δεκτό επί της αρχής, επί τον άρθρων και στο σύνολό του κατά πλειοψηφία.

«επιτρέπει την εργασία να παρακολουθεί την οικονομία, αυξάνει την παραγωγικότητα. «η νδ ψήφισε μόνη της την καταστροφή της ζωής των. Η απάντηση του υπουργού εργασίας στην ανακοίνωση του συριζα. Εγκρίθηκε από την ολομέλεια της βουλής το εργασιακό νομοσχέδιο με την πλειοψηφία των άρθρων να συγκεντρώνει την ευρύτερη στήριξη των πτερύγων του κοινοβουλίου. Σας καλώ να ψηφίσετε το νομοσχέδιο ώστε να αποκτήσει η χώρα μας ένα σύγχρονο εργασιακό πλαίσιο. Ξεκίνησε για δεύτερη ημέρα η συζήτηση του εργασιακού νομοσχεδίου. .νέο εργασιακό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη βουλή ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων, τόσο το νομοσχέδιο αυξάνει το κόστος για τις μη νόμιμες υπερωρίες, η αμοιβή των οποίων ορίζεται στο. Σε απεργιακό κλοιό η χώρα ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Η ψηφιακή κάρτα εργασίας στη μάχη κατά της αδήλωτης και υποδηλωμένης εργασίας. Το εργασιακό νομοσχέδιο, που αναμένεται να ψηφιστεί το βράδυ της τετάρτης, εισάγει νέες ρυθμίσεις για το μείζον κοινωνικό πρόβλημα της ηθικής παρενόχλησης (mobbing). «το εργασιακό νομοσχέδιο μεροληπτεί υπέρ των ισχυρών». Πυρά κατά της κυβέρνησης για το εργασιακό νομοσχέδιο από την επικεφαλής του κινήματος αλλαγής, κατά την επίσκεψή της στην εαβ. Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε χθες στη βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το εργασιακό νομοσχέδιο.

Posting Komentar

0 Komentar